Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Dallas McLure Ion xx

Dallas McLure Ion xx ”Dallas” (rek.nro VH20-006-0091)
ruunikko 165 cm, englantilainen täysiverinen, ori
synt. 07.05.2019, kuollut 05.03.2023
kasv. S (VRL-00329), Ionic
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Dallas on luonteeltaan erittäin kiltti ja rauhallinen oriksi. Joskus pahoina päivinään voi osoittaa mieltään, mutta niitä onneksi hyvin harvoin. Toimii hyvin niin esteillä, kun koulussakin. Hieman laiska ja eteenpäin vietävä, sekä saattaa säpsyä ainakin maastossa. Ei tee äkkiliikkeitä. Esteillä piristyy huomattavasti, mutta lähestyy esteitä rauhallisesti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva (Pro license)

Kilpailutulokset

Jaos Voitot Muut Os. Sijoitus%
ERJ 12 20 76 42%
KRJ 6 2 28 29%
KERJ 1 0 8 13%

Jälkeläiset

Sukutaulu

2-polvinen suku

ii. Nightblood
xx, kenttä

ie. Crystal Storm
xx, kenttä

ei. New Feith GA xx
xx, laukat

ee. Jaylyn Lady GA xx
xx, koulu