Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Davis Yemn

Davis Yemn ”Davis” (rek.nro VH23-039-0048)
rautias 167 cm, budjonny, ori
synt. 11.06.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Davis on luonteeltaan kiltti, mutta melko laiska ori. Sitä saa aina olla anomassa ja pyytämässä töihin. Ei pidä pahemmin esteistä, on kova kieltämään kaikkea pikkuristikkoa isompaa. Saattaa myös kokeilla pienempää ratsastajaa toden teolla. Koulua menee nätisti napakan ratsastajan ja hyvän alkuverkan avulla.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ551953%
KRJ14258049%

 

Jälkeläiset

17.04.2024 ori Darovej Yemn (e. Tarnowa Yemn)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Migayushchiy
budj, koulu

e. Gruvamatskaja
budj, esteet, RUS

ii. Rastieldov
budj, laukat

ie. Magaiyeroiva
budj, laukat

ei. Dersnivoj
budj, esteet, RUS

ee. KAOR Ljevetska
budj, kenttä, RUS