Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Debiwa Yemn

Debiwa Yemn ”Debiwa” (rek.nro VH22-015-0029)
ruunikko 162 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 13.04.2022
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. S (VRL-00329), Ionic

Debiwa on luonteeltaan hieman tammamainen jästipää. Se ei halua missään nimessä vieraita hevosia lähelleen ja takajalkojen kanssa on oltava tarkkana. Maastossa melko säpsy, kannattaa olla kaveri mukana. Ratsastaessa ei tee mitään, jossei satu huvittamaan. Useita ratoja on mennyt ihan mönkään vain sen takia, ettei jukuri tamma ole suostunut edes yrittämään.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Wapaat.

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Venoven Yemn
RBSH, koulu, POL

e. Dunitseva Rewa
RBSH, esteet

ii. Priton Samovar
budj, koulu, RUS

ie. Holvena Yemn
RBSH, koulu, POL

ei. RWR Last Exorcism xx
xx, esteet
KTK-III

ee. Dujashtina Genheit
budj, esteet, GER