Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Delive Yemn x

Delive Yemn x ”Delive” (rek.nro VH23-034-0043)
ruunikko 159 cm, angloarabi, tamma
synt. 09.05.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Delive on luonteeltaan rauhallinen koko perheen ratsu. Toimii hyvin kaikkien käsiteltävänä, niin hoitaessa, kuin ratsastaessa. Ratsastaessa hieman laiska, mutta herää loppua kohden. Maastossa pommin varma ja suosikkeja ovatkin yksinäiset, pitkät ja rauhalliset lenkit. Esteitä pelkää hieman, eikä pahemmin ole niistä innostunut. Sopii hyvin vaikka aloittelevalle kouluratsastajalle, oikea opetusmestari.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Delive kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Abd Ramikh al Namys ox
ox, koulu, SPA

e. Speedy Thena
xx, esteet

ii. Abd Rahim al Namys ox
ox, koulu, SPA

ie. Baliha al Najya ox
ox, koulu, SWI

ei. Trickster Sands
xx, laukat

ee. Thalia MRC
xx, laukat