Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Deminaja

Deminaja ”Demi” (rek.nro VH22-039-0052)
rautias 166 cm, budjonny, tamma
synt. 30.05.2022, katso ikä
kasv. Dmitri Shernets RUS
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 130 cm

Demi on luonteeltaan erittäin kiltti ja rauhallinen tamma. Sopisi hyvin vaikka ratsastuskouluun. Isosta koostaan huolimatta kaikkien käsiteltävissä ja ratsastettavissa. Rauhallinen ratsastaa, maastossa pomminvarma. Sopii hyvin joukon johtajaksi. Esteillä parhaimmillaan, missä ottaa hypyt varmasti ja rauhallisesti. Ei pelkää erikoisesteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ151912527%
KRJ243517%

Jälkeläiset

08.07.2023 tamma Gotmail Yemn (i. Hrasoj)

Sukutaulu

evm-suku

i. Creston
budj, esteet, RUS

e. Azallina Pegomasyy
budj, esteet, RUS

ii. Ljadnatov
budj, esteet, RUS

ie. Kiberitsii
budj, esteet, RUS

ei. Morivot Drevevoj
budj, esteet, RUS

ee. SRU Shiiva
budj, esteet, RUS