Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Demina Ulia

Demina Ulia ”Demina” (rek.nro VH23-120-0020)
ruunikko 155 cm, don, tamma
synt. 22.11.2022, katso ikä
kasv. Piotr Zemnelin POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 90 cm

Demina on luonteeltaan kaikkien kaveri. Demina on kaikkien suosikki, tarhakavereiden, lasten sekä aikuisten. Erittäin kiltti ja helppo hoidettava ja käsiteltävä. Ratsastaessa rauhallinen ja varma. Ei säpsy maastossa, eikä lähde mukaan maastokavereiden tempauksiin. Esteillä tiputtelee aika paljon, mutta ei kiellä. Hyppytyylinä suuret aasinloikat.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ463826%
KRJ4184945%

Jälkeläiset

08.03.2024 tamma Chelly Yemn (i. Dozestvennyje)

Sukutaulu

evm-suku

i. Eidenzon
don, koulu, POL

e. Galkina Tali
don, koulu, POL

ii. Fedkin Fokin
don, koulu, POL

ie. Goldobin
don, koulu, POL

ei. Gontšarov RUS
don, koulu, POL

ee. Hadžibekova
don, koulu, POL