Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Kodena Yemn

Kodena Yemn ”Dena” (rek.nro VH22-021-0002)
ruunikko 168 cm, trakehner, tamma
synt. 31.12.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 160 cm

Dena on luonteeltaan laiska ja rauhallinen tamma. Hoitaessa erittäin kiltti ja etenkin lasten ja aloittelijoiden suosikki. Dena rakastaa herkkuja ja onkin yleensä korvat hörössä odottamassa karsinan ovella. Ratsastaessa Dena on laiska ja kokeilee usein ratsastajaansa laiskottelemalla. Esteillä ja maastossa herää hieman. Erittäin maastovarma, yksin kuin erikseen. Ei pelkää erikoisesteitä, mutta joskus vauhti tuntuu loppuvan kesken.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-10444.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ232911545%
KRJ2112945%

Jälkeläiset

23.10.2023 tamma Peppapig Yemn (i. Winchester Yemn)
06.02.2023 ori Inception Yemn (i. Hercules de Poemé)

Sukutaulu

noin 6-polvinen suku

i. Sangre LH
trak, esteet, FIN

e. Tigsis HAH
trak, koulu

ii. Shangri La RCS
trak, yleis 
Quintessential

ie. Kassandra Cade
trak, esteet 
Superior Grade, KTK-III

ei. Wincare’s Nemesis
trak, koulu

ee. Roxbury’s Tigi
trak, koulu