Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Diplomat Yemn xx

Diplomat Yemn xx ”Diplo” (rek.nro VH24-006-0002)
ruunikko 167 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 26.12.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 150 cm

Diplo on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen tamma. Sen kanssa on mukavaa puuhailla niin kokemattoman, kuin kokeneenkin ratsastajan tai hoitajan. Diplo seisoo nätisti paikallaan ja kuuntelee käsittelijäänsä herkästi. Ratsastaessa se yrittää aina parhaansa ja on varsin miellyttämishaluinen. Esteillä tamma on parhaimmillaan – varma hyppääjä, joka harvoin kieltää. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Diplo kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Godzis Yemn xx
xx, koulu, POL

e. Huta Yemn xx
xx, esteet, POL

ii. Frighton Yemn xx
xx, koulu, POL

ie. Normandia Yemn xx
xx, esteet, POL

ei. Mielec Yemn xx
xx, esteet, POL

ee. Jesia Yemn xx
xx, koulu, POL