Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Django Yemn

Django Yemn ”Django” (rek.nro VH23-021-0180)
punarautias 166 cm, trakehner, ori
synt. 22.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 160 cm

Django on luonteeltaan erittäin kiltti hevonen. Se on usein aloittelijoiden ja pienempien ratsastajien suosikki, vaikka onkin ratsastaessa hieman eteenpäin potkittava. Sopii mainiosti niin esteille ja kouluun ja kunnolla herätessään siitä saa irti vaikka mitä. Ei säpsy eikä näe mörköjä, sopii hyvin myös maastoiluun. Helppo kuljettaa ja rakastaa uimista.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ223214537%
KRJ122612%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Willow Gimme Shelter
trak, esteet, POL

e. Deadly Meows Del
trak, esteet, GER

ii. Kingsley
trak, esteet, BEL

ie. Gimme Some Lovin’
trak, esteet, GER

ei. The Purr-fect Hero
trak, esteet

ee. Deadly Sins
trak, esteet, GER