Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Dora Dash xx

Dora Dash xx ”Dora” (rek.nro VH23-006-0195)
tummanruunikko 157 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 20.01.2023, katso ikä
kasv. Sergei Rostopnin RUS
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Dora on luonteeltaan energinen ja erittäin ystävällinen tamma. Dora on sekä lasten ja aikuisten suosikki – ongelmaton hoitaa, ahkera ja nöyrä ratsastaa. Ratsastaessa melko reipas ja varma, niin kotona kuin vieraissakin paikoissa. Keskittyy radalla juuri siihen omaan suoritukseensa ja yrittää aina tehdä parhaansa. Ihana puuhahevonen, joka viettää mielellään aikaa ihmisten ja muiden hevosten kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ133612440%
KRJ1142658%

Jälkeläiset

23.03.2024 tamma Lithic Yemn x (i. Bueid Almadaa)

Sukutaulu

evm-suku

i. Doval xx
xx, kenttä, GBR

e. Erica-Emmanuelle xx
xx, esteet, GBR

ii. Racing Fella xx
xx, kenttä, GBR

ie. Kathmandu xx
xx, kenttä, GBR

ei. Wicked Shir xx
xx, esteet, GBR

ee. Lake Tipoca xx
xx, esteet, GBR