Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Wiadowo Yemn

Wiadowo Yemn ”Dowo” (rek.nro VH22-100-0008)
ruunikko 168 cm, wielkopolski, ori
synt. 15.02.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 120 cm

Dowo on luonteeltaan oikein ruunamainen ja kiltti ori. Toimii hyvin niin esteillä, kun koulussakin. Toiminut hetken ratsastuskoulussa opetusmestarina. Ei kumminkaan mikään automaatti. Maastossa saattaa säpsyä, muttei tee äkkiliikkeitä. Esteillä ottaa isoja aasinloikkia ja koittaa ylittää esteen kuin esteen. Isompia alkaa tiputtelemaan helposti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ9186045%
KRJ6156333%

Jälkeläiset

06.04.2024 ori Huetar Yemn (e. Rhood Yemn)
23.07.2022 ori Oronsko Yemn (e. LB Scheinblüte)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Trebacz Ion
wielk, esteet

e. Ornityka Ion
wielk, koulu

ii. Szaszka GA
wielk, esteet

ie. Trotzcata GA
wielk, kenttä

ei. Szmeriak GA
wielk, koulu

ee. Orientalna GA
wielk, kenttä