Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Drogomys Yemn

Drogomys Yemn ”Drogo” (rek.nro VH22-039-0019)
ruunikko 165 cm, budjonny, ori
synt. 27.04.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Drogo on luonteeltaan kuuliainen ja herkkä ori. Pahoina päivinään osaa näyttää orimaista luonnettaan, mutta normaalisti kaikkien käsiteltävissä. Hoitaessa seisoo nätisti paikallaan, mutta pään harjaamista vihaa. Ratsastaessa hieman laiska ja herääminen kestää jonkun aikaa. Maastossa saattaa nähdä mörköjä. Toimii todella herkillä avuilla. Esteillä kuumuu liikaa ja alkaa helposti kieltämään tai tiputtelemaan.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ3115725%
KRJ9158728%

Jälkeläiset

26.01.2024 tamma Andean Yemn (e. Jamna Yemn)
26.04.2023 tamma Le Stars Yemn (e. Dwora Yemn x)

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Zapatron Ion
budj, esteet

e. Milowa Yemn
budj, koulu, POL

ii. Priton Ninetron
budj, esteet, RUS

ie. Zapadnaja Ion
budj, kenttä

ei. Skahka Yemn
budj, koulu, POL

ee. Priton Tadesna
budj, koulu, RUS