Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Endearing Ion

Endearing Ion ”Endea” (rek.nro VH23-048-0025)
ruunikko 160 cm, westfalen, tamma
synt. 11.11.2022, katso ikä
kasv. Sirpa (VRL-00329), Ionic
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 140 cm

Endea on luonteeltaan erittäin kiltti ja hyväluonteinen tamma. Sopisi erinomaisesti aloittelevalle kilpailijalle opetusratsuksi. Endea käyttäytyy hyvin kaikissa tilanteissa ja kuuntelee herkällä korvalla hoitajansa ja ratsastajansa toiveita. Upea westfalen koittaa usein jopa ennakoida ratsastajan toiveita. Nopea oppimaan ja varma käsiteltävä myös tutun kotitilan ulkopuolella. Endea rakastaaa rauhallisia maastolenkkejä, joko yksin tai porukassa. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ292611150%
KRJ183625%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Endangerment Ion
westf, esteet

e. Blazerush Mixed
westf, esteet, GER

ii. Endeavor RE
westf, esteet

ie. Armenherz Ion
westf, esteet

ei. Mixed Boomerang
westf, esteet, GER
ERJ-I

ee. Mixed Pandemonium
westf, esteet, GER