Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Englema Yemn

Englema Yemn ”Engle” (rek.nro VH23-039-0104)
mustanruunikko 162 cm, budjonny, tamma
synt. 21.11.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Engle on luonteeltaan melko tammamainen, mutta käsiteltävissä oleva hevonen. Engle tuntee oman arvonsa ja näyttää herkästi, jos jokin ei häntä miellytä. Myös vieraat hevoset saavat kuulla kunniansa, mikäli pääsevät liian lähelle ilman Englen suostumusta. Ratsastaessa aluksi testaa, kuinka paljon hän saa draamailla tämän ratsastajan kanssa. Kauniit liikkeet ja erittäin herkkä sekä suusta että pohkeilta.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro. 

Kilpailutulokset

Engle kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Lartisev
budj, esteet, POL

e. Tiaguseva
budj, koulu, POL

ii. Irilogv Konst
budj, esteet, RUS

ie. Laritševa
budj, esteet, RUS

ei. Išmuratovski
budj, koulu, RUS

ee. Hrustaljova
budj, kenttä, RUS