Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Enlightened Yemn ox

Enlightened Yemn ox ”Enli” (rek.nro VH23-003-0254)
ruunikonkimo 153 cm, arabi, tamma
synt. 21.10.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 110 cm

Enli on luonteeltaan energinen tamma, joka sopii parhaiten vauhtia rakastavalle hoitajalle ja ratsastajalle. Enlin energia ei meinaa koskaan loppua – tarhassa se pomottaa ja vahtii muita, karsinassa pyörii ja tutkii uteliaana taskuja ja ratsastaessa paahtaa hiki hatussa. Tamma on myös tunnettu tavoistaan karata karsinasta, joten oven kanssa on oltava tarkkana. Kouluratsastukseen Enlillä ei juuri riitä keskittyminen eikä motivaatio, mutta esteillä se on varma, nopea ja ketterä. Erinomainen estehevonen, joka käyttäytyy hyvin kisapaikoilla.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

Enli kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Doom Yemn ox
ox, koulu, POL

e. Terespol Yemn ox
ox, esteet, POL

ii. Bueid Almadaa
ox, koulu

ie. Yatanabaa
ox, esteet

ei. Kitos ox
ox, esteet

ee. Fakiha
ox, esteet