Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Euphoria Yemn x

Euphoria Yemn x ”Euforia” (rek.nro VH23-034-0004)
ruunikonkimo 159 cm, angloarabi, tamma
synt. 09.01.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Euforia on luonteeltaan menevä ja hieman tammamainen. Sen kanssa kyllä pärjää aloittelijampikin, etenkin hoitotilanteissa. Ratsastaessa Euforia on aika kova steppailemaan, eikä halua etenkään vieraita hevosia lähelleen. Esteillä ja maastossa saattaa joskus kuumua, jolloin vauhti meinaa yltyä niin kovaksi, ettei suorituksista tule mitään. Mainio hyppytekniikka.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ13125645%
KRJ351173%

Jälkeläiset

18.03.2024 ori Miskito Yemn x (i. Jumanji Yemn x)

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Vahar al Delm
ox, koulu, GER

e. Grotawa Yemn xx
xx, esteet, POL

ii. Vaslav al Delm 
ox, esteet

ie. Stefania al Delm
ox, koulu, GER

ei. Sierra Neymar xx
xx, esteet, ITA

ee. Silent Night di Sierra
xx, esteet, ITA