Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Faella LH

Faella LH ”Faella” (rek.nro VH22-034-0017)
ruunikko 155 cm, angloarabi, tamma
synt. 17.02.2022, katso ikä
kasv. Lithy (VRL-07127), Lukariksen Hevoskeskus FIN
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 110 cm

Faella on luonteeltaan kiltti ja hyväluonteinen tamma. Ratsastaessa Faella saattaa aluksi aika paljon laiskotella ja kokeilla, kuinka helpolla saa vetää tämän ratsastajan kanssa. Esteillä tamma piristyy, mutta ottaa rauhallisesti jokaisen esteen. Ihanteellinen kilpailuhevonen, joka on helppo kuljettaa, käyttäytyy aina hyvin ja tulee toimeen vieraiden ihmisten ja hevosten kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva (Pro license).

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ9137928%
KRJ263921%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Phoenix III
x, esteet, FRA 
First Champion, KTK-III

e. Keep the Faith ox
ox, kenttä, FRA
Superior Grade

ii. Phoenix II
xx

ie. From My Kiss
ox

ei. Monsieur Aslawad ox
ox

ee. Pray for Me ox
ox