Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Fahrenheit Yemn

Fahrenheit Yemn ”Fahre” (rek.nro VH23-100-0003)
ruunikko 164 cm, wielkopolski, ori
synt. 20.01.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 140 cm

Fahre on luonteeltaan energinen ja orimainen ori. Fahre sopii parhaiten kokeneen hoitajan ja ratsastajan käsiteltäväksi. Hoitaessa Fahre pyörii ja jekkuilee paljon, mutta ei ole varsinaisesti ilkeä. Fahre on herkkä ori, jonka karsina on hänen omaa valtakuntaansa. Ratsastaessa reipas ja esittää helposti muille lähellä oleville hevosille. Hyvä hyppytyyli, mutta vauhtia on välillä liikaa. Kuumuessaan keskittymiskyky katoaa kokonaan ja hyppiminen tulee tilalle.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

Fahre kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

06.09.2023 tamma Goldeneye Yemn (e. Zewka Yemn)

Sukutaulu

2-polvinen

i. Michrow Yemn
trak, esteet, POL

e. Inina Yemn
wielk, esteet, POL

ii. Schäffer Reim
trak, esteet, GER

ie. Maileriel
trak, esteet, GER

ei. Rolnictwo
wielk, esteet, POL

ee. Nastcilow Obfitosci
wielk, esteet, POL