Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Fessera Gaudi

Fessera Gaudi ”Fessa” (rek.nro VH23-083-0014)
ruunikonkirjava 145 cm, criollo, tamma
synt. 02.10.2022, katso ikä
kasv. Catharine Shelley GBR
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 80 cm

Fessa on luonteeltaan kiltti, mutta vauhdikas. Hoitaessa kiltti, mutta melko utelias. Parhaiten toimii koulussa, koska jaksaa paremmin keskityttyä itse asiaan, kun ei ole niin kova vauhti päällä. Maastossa säpsyy aika paljon, muttei tee muita äkkiliikkeitä tai temppuja. Kaverin kanssa saattaa kuumua, jolloin jarrut hukassa. Esteillä kuuma pukkikone.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ22469%
KRJ2126821%

Jälkeläiset

18.05.2024 tamma Salinar Yemn (i. Amenábar)
03.01.2024 tamma Purepecha Yemn (i. Mario-Tripas)

Sukutaulu

evm-suku

i. Silbar
cri, karja, ARG

e. Geraldine
cri, karja, ARG

ii. Bebe
cri, karja, ARG

ie. Elpidia
cri, karja, ARG

ei. Jimenez
cri, karja, ARG

ee. Luisdiareta
cri, karja, ARG