Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Fortitude Yemn

Fortitude Yemn ”Forti” (rek.nro VH23-048-0006)
ruunikko 170 cm, westfalen, tamma
synt. 18.02.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 100 cm

Forti on luonteeltaan ujo ja erilleen vetäytyvä tamma. Forti pitää ainoastaan omista tarhakavereistaan, vieraille ihmisille ja hevosille luimistelee karsinan tai tarhan perällä. Ei ole kumminkaan ilkeä, mutta vaatii paljon aikaa ansaita luotto. Ratsastaessa herkkä avuille ja alkaa äkkiä pukittelemaan ja hyppimään, jos saa näitä liikaa. Omaa lennokkaat liikkeet.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ362339%
KRJ2397046%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Cyriac Del
westf, koulu, GER

e. Kungsby Varna
westf, koulu, NLD

ii. LH Cyrillon
westf, koulu

ie. Oralee Ion
westf, koulu

ei. Valentino von Lark
RHLD, koulu, GER 
KTK-II KRJ-I

ee. Rowandell Adelaide
KWPN, koulu, NLD