Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Fparks Yemn

Fparks Yemn ”Fparks” (rek.nro VH23-039-0037)
rautias 161 cm, budjonny, tamma
synt. 02.05.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Fparks on luonteeltaan sähäkkä ja reipas tamma. Huonoina päivinään osaa näyttää tammamaisuutta oikein olan takaa. Hoitaessa vähän sählä ja ärsyttävä, mutta kiltti. Ratsastaessa usein kokeilee ratsastajaansa ja voi koittaa vedättää kunnolla. Maastossa saattaa kuumua ja säpsyä, ei näe omia mörköjä. Esteillä vauhdikas, mutta ketterä. Kuumuessaan vauhti lisääntyy.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Fparks kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Dramino Yemn
budj, esteet, POL

e. Tavganija Namys
budj, esteet, SPA

ii. Sierra Dostiz
budj, koulu, ITA

ie. Zoranya LH
budj, esteet, FIN

ei. Evgeni Namys
budj, esteet, SPA

ee. Tamara Namys
budj, kenttä, SPA