Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Frontier Yemn x

Frontier Yemn x ”Frona” (rek.nro VH23-034-0035)
ruunikko 155 cm, angloarabi, tamma
synt. 15.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 90 cm

Frona on kaunis ja oman arvonsa tunteva tamma. Osaa käyttäytyä kyllä, jos huvittaa, mutta osaa myös lyödä jutut ihan läskiksi. Pahoina päivinä ei paljon huvittaisi tammaa ulos karsinasta ottaa, hyvinä päivinä toimii kuin unelma. Ei ehkä ihan aloittelijalle, mutta kokeneemmalle oikein kiva seuralainen ja mukava kisakaveri!

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ241443%
KRJ8105732%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Abd Ramikh al Namys ox
ox, koulu, SPA

e. Kielpiny Yemn x
x, esteet, POL

ii. Abd Rahim al Namys ox
ox, koulu, SPA

ie. Baliha al Najya ox
ox, koulu, SWI

ei. Skijar Rewa x
x, koulu

ee. Berkanova Yemn x
x, esteet, POL