Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Furyroad Yemn xx

Furyroad Yemn xx ”Fury” (rek.nro VH23-006-0224)
rautias 172 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 03.11.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 160 cm

Fury on luonteeltaan hieman tammamainen, mutta kaikkien käsiteltävissä oleva hevonen. Fury ei ole vihainen, mutta näyttää karsinan perällä luimistellessaan pelottavalta. Ei pidä lapsista. Kouluun ei jaksa pahemmin keskittyä. Esteillä melko rauhallinen ja laskelmoiva. Hyvä hyppytyyli. Erikoisesteitä saattaa pelätä ja maastossa säpsähtelee sopivin aikavälein.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Fury kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Lenarty Yemn xx
xx, esteet, POL

e. Kolonia Yemn xx
xx, koulu, POL

ii. Chagal Renne xx
xx, esteet, RUS

ie. Swiftflash xx
xx, koulu, GBR

ei. Chagal Renne xx
xx, esteet, RUS

ee. Sangria 51
xx, esteet