Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Gishtoma Namys

Gishtoma Namys ”Gishi” (rek.nro VH22-015-0060)
musta 165 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 27.04.2022, katso ikä
kasv. Ireth (VRL-03777), Namyshill SPA
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Gishi on luonteeltaan kiltti ratsu niin lapsille kuin aikuisillekin. Gishi on erittäin vaivaton käsitellä ja se sopii hyvin ensimmäiseksi hoitohevoseksi. Ratsastaessa Gishi on varma, mutta saattaa kokeilla aluksi, kuinka paljon tämän ratsastajan kanssa saa laiskotella. Erittäin maasto- ja erikoisestevarma hevonen, sopii hyvin myös vetämään isompaa maastoporukkaa. Kouluratsastukseen liikkeet eivät meinaa riittää, mutta esteillä tamma laittaa parastaan. Välillä jopa ilopukkien kera.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Tiia Puotsaari.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ5209526%
KRJ133611%

Jälkeläiset

27.01.2024 ori Totonac Yemn (i. Karpacz Yemn)

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Genrikh Namys
RBSH, kenttä, SPA

e. Namys Toma
RBSH, kenttä, SPA

ii. Namys Gerasim
vrh, koulu, SPA

ie. Really Very Pretty 5594 xx
xx, kenttä, GBR

ei. Robber’s Night vtk xx
xx, kenttä, FIN

ee. Namys Tsetsiliya
at, esteet, SPA