Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Glinna Yemn

Glinna Yemn ”Glinna” (rek.nro VH21-090-0028)
tummanruunikko 165 cm, anglo-trakehner, tamma
synt. 29.09.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Glinna on luonteeltaan rauhallinen ja hieman ujo tamma, niin hevosten, kuin ihmistenkin seurassa. Kiintyy kovasti yhteen ihmiseen ja seuraisi sitä vaikka maailman ääriin. Toimii parhaiten kouluratsuna. Kauniit, kevyet askellajit. Saattaa säpsyä maastossa jotain suurempaa ja voi tehdä äkkiliikkeitä, jos maastokaveri panikoi. Pelkää aika paljon erikoisesteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

Glinna kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

noin 5-polvinen suku

i. Sangre LH
trak, esteet, FIN

e. Zebrina Yemn
anglo-arg, koulu, POL

ii. Shangri La RCS
trak, yleis 
Quintessential

ie. Kassandra Cade
trak, esteet 
Superior Grade, KTK-III

ei. Chelan Yemn
ang-arg, esteet, POL

ee. DLHS Alamo Dancer
xx, esteet, GBR