Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Godzis Yemn xx

Godzis Yemn xx ”Godzis” (rek.nro VH22-006-0076)
ruunikko 167 cm, englantilainen täysiverinen, ori
synt. 15.04.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 120 cm

Godzis on luonteeltaan oman arvonsa tunteva ori. Sopii parhaiten jo melko kokeneelle hoitajalle ja ratsastajalle. Hoitaessa se saattaa isotella ja tosissaan esitellä taitojaan ja johtajuuttaan tammoille. Huonoina päivinään se ei kaipaisi karsinaansa ketään, jolloin hoitajan kannattaa olla varovainen orin kanssa toimiessa. Ratsastaessa Godzis on kuuliaisempi ja nöyrempi. Se kuuntelee herkästi apuja ja ohjeita, mutta kärsivällisyys saattaa olla välillä kortilla. Ori innostuu usein esittämään tammoille ja muille hevosille myös ratsastaja selässään.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta http://ransu.kuvat.fi/lisenssi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ9207141%
KRJ8178230%

Jälkeläiset

26.12.2023 tamma Diplomat Yemn xx (e. Huta Yemn xx)
07.12.2023 tamma Bohemian Yemn (e. Tomislawa Yemn)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Frighton Yemn xx
xx, koulu, POL

e. Normandia Yemn xx
xx, esteet, POL

ii. Dofeirello xx
xx, koulu, GER

ie. Undamore xx
xx, koulu, GBR

ei. VV Norris xx
xx, esteet, POL

ee. Pacrite Louisa xx
xx, esteet, POL