Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Goldeneye Yemn

Goldeneye Yemn ”Golden” (rek.nro VH23-100-0022)
mustanruunikko 166 cm, wielkopolski, tamma
synt. 06.09.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 150 cm

Golden on luonteeltaan hieman tammamainen, mutta kaikkien käsiteltävissä oleva hevonen. Golden ei ole vihainen, mutta näyttää karsinan perällä luimistellessaan pelottavalta. Ei pidä lapsista. Kouluun ei jaksa pahemmin keskittyä. Esteillä melko rauhallinen ja laskelmoiva. Hyvä hyppytyyli. Erikoisesteitä saattaa pelätä ja maastossa säpsähtelee sopivin aikavälein.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Golden kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Fahrenheit Yemn
wielk, esteet, POL

e. Zewka Yemn
wielk, esteet, POL

ii. Michrow Yemn
trak, esteet, POL

ie. Inina Yemn
wielk, esteet, POL

ei. Trebacz Ion
wielk, esteet

ee. Wislawa Ion
wielk, esteet