Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Nerezkovida Gritana

Nerezkovida Gritana ”Grita” (rek.nro VH23-039-0009)
tummanruunikko 158 cm, budjonny, tamma
synt. 31.07.2022, katso ikä
kasv. Piotr Zemnelin POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 130 cm

Grita on luonteeltaan herkkä ja melko tammamainen tamma. Grita tuntee hyvin oman arvonsa ja näyttää herkästi mieltään. Sopii parhaiten kokeneille hoitajille ja ratsastajille. Karsina on Meren koti, eikä sinne kannata uusien ihmisten tunkea. Ratsastaessa Grita on melko herkkäapuinen ja laittaa heti shown päälle, jos ratsastajan ratsastustyyli ei miellytä. Hyvinä päivinään Grita on innokas ja ketterä hyppääjä, huonoina päivinä kieltää herkästi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ82312026%
KRJ164117%

Jälkeläiset

08.01.2024 tamma Pleistocene Yemn (i. Hrasoj)

Sukutaulu

evm-suku

i. Veriskoj
budj, esteet, RUS

e. Oblerista
budj, kenttä, RUS

ii. ATR Rhasivenid
budj, esteet, RUS

ie. Mariskaja RUS
budj, esteet, RUS

ei. Bariov
budj, kenttä, RUS

ee. Tessieniova
budj, kenttä, RUS