Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Gruvamatskaja

Gruvamatskaja ”Gruva” (rek.nro VH22-039-0030)
rautias 169 cm, budjonny, tamma
synt. 13.09.2021, katso ikä
kasv. Dmitri Shernets RUS
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Gruva on luonteeltaan reipas ja kiltti tamma. Se rakastaa rapsutuksia ja kaikenlaista huomiota. Helppohoitoinen pieni hevonen, jonka kanssa kaikki lastauksesta uimiseen sujuu ongelmitta. Ratsastaessa Gruva on reipas ja kulkee korvat höröllä. Erittäin maastovarma, sopii hyvin myös lauman vetäjäksi. Saattaa välillä kuumua, jolloin vauhti yltyy turhan kovaksi. Kouluratsastukseen puuttuu motivaatiota.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ272311543%
KRJ1023435%

Jälkeläiset

11.06.2023 ori Davis Yemn (i. Migayushchiy)
15.10.2022 tamma Malapna Yemn (i. Mihairevitsk)

Sukutaulu

evm-suku

i. Dersnivoj
budj, esteet, RUS

e. KAOR Ljevetska
budj, kenttä, RUS

ii. Simvorej
budj, esteet, RUS

ie. Dertsnivitsa
budj, esteet, RUS

ei. Komrevoj III
budj, kenttä, RUS

ee. Anastasia Rajor
budj, kenttä, RUS