Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Halfmen Yemn

Halfmen Yemn ”Half” (rek.nro VH23-083-0001)
ruunivoikko 148 cm, criollo, ori
synt. 01.03.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 110 cm

Half on luonteeltaan reipas ja innokas ori. Halfilla tuntuu riittävän energiaa kaikkeen – hoitotilanteissa se seuraa aktiivisesti hoitajien toimia ja olisi mielellään lähdössä tutustumaan talliin avoimesta karsinan ovesta, tarhassa se pomottaa omaa laumaansa ja seuraa myös naapuritarhojen toimia ja myös ratsastaessa Half on reipas ja ottaa kovasti roolia. Kiltti se on luonteeltaan, mutta vaatii välillä kovasti kärsivällisyyttä. Välillä vauhtia on jo turhan paljon, joka voi verottaa suorituksia. Varma maastoilija, toimii hyvin lauman johtajana. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Half kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

1-polvinen

i. Mario-Tripas
cri, esteet, ARG

e. Colonnea Doen
cri, esteet, GER

ii. Gomez
cri, western, ARG

ie. Ferimelli
cri, esteet, ARG

ei. Miguel-Remas
cri, western, ARG

ee. Cinichao
cri, western, ARG