Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Valhalla Yemn xx

Valhalla Yemn xx ”Halla” (rek.nro VH23-006-0073)
rautias 167 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 05.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 90 cm

Halla on luonteeltaan melko tammamainen esiintyjä. Sopii parhaiten hoitajalle ja ratsastajalle, joka pitää hieman haasteellisemmasta hevosesta. Huonoina päivinä Halla saattaa olla melko jääräpäinen, eikä mistään tunnu tulevan mitään. Ratsastus on yhtä hyppimistä ja ratsastajan testaamista. Pitkän ja huolellisen verryttelyn jälkeen Hallalta löytyy kauniit liikkeet ja suuri työmotivaatio. Esteillä ja maastossa kuumuu helposti, jolloin herkkyys vaihtuu hyppimiseksi ja kaahaamiseksi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva (Pro license).

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ321533%
KRJ1094443%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Robac Yemn xx
xx, koulu, POL

e. Jesia Yemn xx
xx, koulu, POL

ii. Times Doc
xx, esteet, GBR

ie. Qes Benelux xx
xx, koulu, RUS

ei. Logarithmic Equation
xx, yleis

ee. Willful
xx, koulu, GBR