Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Hangover Yemn x

Hangover Yemn x ”Hango” (rek.nro VH23-034-0047)
ruunikko 160 cm, angloarabi, ori
synt. 03.06.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 130 cm

Hango on luonteeltaan orimainen isottelija. Pääasiassa uhrina ovat etenkin tarhakaverit, mutta toisinaan ori myös kokeilee johtajan paikkaa hoitajiensa kanssa. Ei kumminkaan potki tai pure, saattaa koittaa jyrätä tai olla muuten hankala. Ratsastaessa aluksi kokeilee laiskotella ja säpsyä, mutta sitten virkenee. Esteillä jo paljon virkeämpi ja hyvän hyppytekniikan omistava suorittaja. Rakastaa esteitä eikä pelkää erikoisesteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Hango kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Zagan Yemn x
x, esteet, POL

e. Siemia Yemn xx
x, esteet, FIN

ii. Babar Rhel x
x, esteet, RUS

ie. Dericallite x
x, esteet, RUS

ei. Phoenix III
x, esteet, FRA 
First Champion, KTK-III

ee. Keep the Faith ox
ox, kenttä, FRA
Superior Grade