Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Haplogroup Yemn

Haplogroup Yemn ”Haplo” (rek.nro VH24-090-0003)
ruunivoikko 166 cm, anglo-trakehner, ori
synt. 15.01.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Haplo on luonteeltaan erittäin ruunamainen ori. Se ei turhia hötkyile, vaan koittaa päästä aina mahdollisimman helpolla. Erittäin kiltti ja helppo hoitotilanteissa, sopii myös aloittelijan käsiteltäväksi. Ratsastaessa aluksi kokeilee, josko ratsastaja antaisi sen laiskotella. Maastovarma, säikähtäessäänkin vain jähmettyy paikalleen. Kauniit liikkeet, mutta mitään ei anna ilmaiseksi. Esteillä hieman kömpelö.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

Haplo kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Ocypel Yemn
anglo-trak, koulu, POL

e. Malachina Yemn
anglo-trak, koulu, POL

ii. Robac Yemn xx
xx, koulu, POL

ie. Deadly Meows Del
trak, esteet, GER

ei. Lancut Yemn x
x, esteet, POL

ee. Empyrean Featherwing
trak, koulu, GBR