Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Hegemond xx

Hegemond xx ”Hege” (rek.nro VH23-006-0228)
rautias 174 cm, englantilainen täysiverinen, ori
synt. 27.09.2022, katso ikä
kasv. Catharine Shelley GBR
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 160 cm

Hege on luonteeltaan erakko, mutta kiltti ori. Hege viihtyy parhaiten yksin ja yleensä näyttääkin sen luimistelemalla karsinan nurkassa. Hege ei kumminkaan tee mitään pahaa ja kiintyy omaan hoitajaansa. Ratsastaessa Hege on aluksi hieman laiska ja saattaa kokeilla ratsastajaa, jos pääsisi mahdollisimman helpolla. Maastossa melko varma ratsu, etenkin yksin. Esteillä on omiaan, ottaa hypyt rauhallisesti ja tarkasti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Hege kilpailee porrastetuissa.

Jälkeläiset

13.04.2024 tamma Kelley Yemn xx (e. Pinophy xx)
22.02.2024 ori Mazatec Yemn xx (e. Camp Sun xx)

Sukutaulu

evm-suku

i. Rampling xx
xx, esteet, GBR

e. O-Holic xx
xx, esteet, GBR

ii. Bogart xx
xx, esteet, GBR

ie. Lorre xx
xx, esteet, GBR

ei. Dannreuther xx
xx, esteet, GBR

ee. Hispano-Suiza xx
xx, esteet, GBR