Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Hoffmania xx

Hoffmania xx ”Hoffa” (rek.nro VH23-006-0231)
tummanruunikko 166 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 01.12.2022, katso ikä
kasv. Catharine Shelley GBR
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Hoffa on luonteeltaan hieman tammamainen ja oman arvonsa tunteva, mutta pohjimmillaan kiltti. Hoffa ärsyyntyy melko nopeasti ja sen tapaa usein korvat luimussa. Ratsastaessa herkkä ja ketterä. Saattaa aluksi hieman kokeilla ratsastajaa laiskottelemalla ja kaapin paikka pitää näyttää heti aluksi. Kauniit liikkeet ja sille päälle sattuessaan varma hyppääjä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ131912825%
KRJ253222%

Jälkeläiset

16.02.2024 ori Vespucci Yemn xx (i. Bonnot xx)

Sukutaulu

evm-suku

i. When You Finish xx
xx, kenttä, GBR

e. Kayleigh xx
xx, esteet, GBR

ii. Hollywood Jauria xx
xx, esteet, GBR

ie. McClenda xx
xx, kenttä, GBR

ei. Unified Theory xx
xx, esteet, GBR

ee. Billion Tango xx
xx, esteet, GBR