Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Huetar Yemn

Huetar Yemn ”Huetar” (rek.nro VH24-100-0005)
ruunikko 167 cm, wielkopolski, ori
synt. 06.04.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Huetar on luonteeltaan melko kiltti, mutta vauhdikas ori. Huetar koittaa yleensä aina parhaansa, huonoina päivinään on kovin säpsy ja hermoheikko. Ratsastaessa yleisesti hyvinkin kuuliainen, mutta energiaa riittää. Kuljetus vaikeaa, mutta radalla rentoutuu ja tekee parhaansa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Huetar kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Wiadowo Yemn
wielk, koulu, POL

e. Rhood Yemn
wielk, esteet, POL

ii. Trebacz Ion
wielk, esteet

ie. Ornityka Ion
wielk, koulu

ei. Sanok Yemn
wielk, esteet, POL

ee. Salomea Del
wielk, esteet, GER