Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Ice Age Yemn

Ice Age Yemn ”Icea” (rek.nro VH24-039-0008)
ruunikko 163 cm, budjonny, ori
synt. 28.01.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Icea on luonteeltaan hieman laiska, mutta toisinaan äkkipikainen ja orimainen. Icean kanssa työskentely riippuu täysin orin päivästä. Joskus käyttäytyy kuin unelma, mutta useimmiten on nihkeää lähteä töihin ja herääminen kestää kauan. Parhaiten toimii kouluradalla, kunnollisen verryttelyn jälkeen. Kauniit askellajit. Esteillä kieltää todella helposti ja pelkää erikoisesteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Icea kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

noin 5-polvinen suku

i. Basien Yemn
budj, koulu, POL

e. Servilija Ionnaja
budj, esteet

ii. Yoress Yemn
budj, esteet, RUS

ie. Priton Tadesna
budj, koulu, RUS

ei. Krestnik Ion
budj, kenttä

ee. Seljodka Ion
budj, esteet