Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Bayn Ideak ox 

Bayn Ideak ox ”Ide” (rek.nro VH24-003-0027)
mustankimo 152 cm, arabi, ori
synt. 30.11.2022, katso ikä
kasv. Andrei Serebrjav RUS
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 110 cm

Ide on luonteeltaan kiltti, mutta kärsivällisyyttä kaipaava hevonen. Se on aika energinen ja aina touhottaa omiaan, eikä viitsisi aina keskittyä komentoihin. Ratsastaessa herkkä, etenkin pohkeiden kanssa oltava varovasti. Erittäin ketterä ja rohkea, mutta kuumuessaan alkaa intopukittelu. Mainio hevonen rauhalliselle ja kärsivälliselle ratsastajalle.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-01436.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ21135364%
KRJ10105437%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

evm-suku

i. Nedaa el Ochak ox
ox, koulu, EGY

e. Yum Jadid ox
ox, esteet, EGY

ii. Rajol fi Hayati ox
ox, koulu, EGY

ie. El Naser ox
ox, koulu, EGY

ei. Fajr ox
ox, esteet, EGY

ee. Baya el Khawatim ox 
ox, esteet, EGY