Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Irene-Krzys

Irene-Krzys ”Irene” (rek.nro VH23-020-0002)
mustankimo 156 cm, tersk, tamma
synt. 03.04.2022, katso ikä
kasv. Piotr Zemnelin POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Irene on luonteeltaan kiltti ja hyväluonteinen tamma. Ratsastaessa Irene saattaa aluksi aika paljon laiskotella ja kokeilla, kuinka helpolla saa vetää tämän ratsastajan kanssa. Esteillä tamma piristyy, mutta ottaa rauhallisesti jokaisen esteen. Ihanteellinen kilpailuhevonen, joka on helppo kuljettaa, käyttäytyy aina hyvin ja tulee toimeen vieraiden ihmisten ja hevosten kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ799816%
KRJ243418%

Jälkeläiset

08.10.2023 ori Ricochet Yemn (i. Leonidartjom)
08.04.2023 tamma Sense Yemn (i. Kanal Zenif)

Sukutaulu

evm-suku

i. Krzysztof IV
tersk, kenttä, POL

e. Kieślowskaja
tersk, esteet, POL

ii. Krzysztof III
tersk, kenttä, POL

ie. Sobocinska
tersk, kenttä, RUS

ei. Piesiewicz
tersk, esteet, POL

ee. Trintig Witta
tersk, esteet, SWE