Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Irishman Yemn

Irishman Yemn ”Irkku” (rek.nro VH23-090-0018)
ruunikko 169 cm, anglo-trakehner, ori
synt. 20.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 160 cm

Irkku on luonteeltaan reipas ja hieman hölhä ori. Irkku rakastaa seuraa, niin ihmis- kuin hevosseuraa ja pyörii koko ajan ympärillä. Hoitaessa kannattaa laittaa kiinni, koska ori pyörii ja sählää. Ratsastaessa Irkku yleensä kokeilee ratsastajaansa ja saattaa esittää aika paljon tammoille. Hyvä hyppytyyli ja varma hyppääjä, jos saa Irkun keskittymään tammojen sijaan itse kilpailusuoritukseen.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ303215839%
KRJ03329%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Ocypel Yemn
anglo-trak, koulu, POL

e. Cetuna Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ii. Robac Yemn xx
xx, koulu, POL

ie. Deadly Meows Del
trak, esteet, GER

ei. Frighton Yemn xx
xx, koulu, POL

ee. Latin Rose Willow
anglo-trak, esteet