Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Iwaniska Yemn

Iwaniska Yemn ”Iwaska” (rek.nro VH22-100-0023)
ruunikko 163 cm, wielkopolski, tamma
synt. 06.07.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 130 cm

Iwaska on luonteeltaan kiltti, mutta aika arka tamma. Se viihtyy parhaillaan omien tarha- ja laidunkavereiden kanssa, eikä mielellään jää mihinkään yksin. Hoitaessa Iwaska tarkkailee paljon hoitajansa tekemisiä, mutta käyttäytyy nätisti ja seisoo lähinnä paikallaan. Ratsastaessa tamma on kuuliainen ja herkkä, mutta melko säpsy. Sen keskittyminen herpaantuu helposti ja jokainen räsähdys tai yllättävä tapahtuma saa sen tutkimaan koko ympäristöään. Upea hyppytyyli ja varma hyppääjä. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ112412229%
KRJ233614%

Jälkeläiset

20.04.2024 ori Moche Yemn (i. Orosko Yemn)

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Machow Yemn
wielk, esteet, POL

e. Marzanna Ion
wielk, esteet

ii. Kawalerowie Ion
wielk, esteet

ie. Wisnialka Ion
wielk, esteet

ei. Indukcyjność Ion
wielk, esteet

ee. Marzenie Ion
wielk, kenttä