Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Jacionka Yemn

Jacionka Yemn ”Jacia” (rek.nro VH22-090-0007)
musta 165 cm, anglo-trakehner, tamma
synt. 03.03.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Jacia on luonteeltaan reipas ja innokas tamma. Se kulkee kaula pitkällään suurilla askeleillaan. Melko pomputtavat askellajit. Koulu on heikompaa, tarvittavaa taipuminen ja lennokkuus puuttuu. Esteillä energinen ja varma. Ei pelkää minkäänlaisia erikoisesteitä. Sopii mainiosti etenkin maastoesteradoille. Hieno kilpakaveri isoihin luokkiin.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ182213530%
KRJ373429%

Jälkeläiset

19.03.2024 ori Teotihuacan Yemn (i. Plock Yemn)
23.04.2023 ori Shooter Yemn (i. Plock Yemn)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Churchill xx
xx, esteet, GBR

e. Vion Harmeiné
trak, esteet, GER

ii. Sir Lincoln xx
xx, laukat, GBR

ie. Sarah Divide xx
xx, laukat, GBR

ei. Kalme
trak, esteet, GER

ee. GRE Monaco
trak, esteet, GER