Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Jacqual al Wim ox

Jacqual al Wim ox ”Jacqa” (rek.nro VH23-003-0247)
rautiaankimo 153 cm, arabi (DOM), ori
synt. 10.05.2023, katso ikä
kasv. meea (VRL-09844), Winmour Manor USA
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 80 cm

Jacqa on luonteeltaan utelias ja reipas ori. Sen kanssa on hienoa työskennellä sekä koulu-, että estepuolella. Upeat liikkeet ja kuuliainen ote, mutta toisinaan kuumuutta ja energiaa löytyy hieman liikaa. Jacqa on laumassa yleensä johtaja ja viihtyy myös maastossa lauman keulahevosena.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Jacqa kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

13.02.2024 tamma Tiwanaku Yemn ox (e. Tawarhat Ree

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Jafar al Sharik
ox, koulu
KTK-III 

e. Yadira al Alayka
ox, koulu

ii. Faisal al Sharik
ox

ie. Jiya al Sharik
ox

ei. Mahir al Alayka
ox

ee. Uzma al Alayka
ox