Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Jamna Yemn

Jamna Yemn ”Jamna” (rek.nro VH22-039-0046)
rautias 162 cm, budjonny, tamma
synt. 06.11.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 130 cm

Jamna on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen tamma. Sen kanssa on mukavaa puuhailla niin kokemattoman, kuin kokeneenkin ratsastajan tai hoitajan. Jamna seisoo nätisti paikallaan ja kuuntelee käsittelijäänsä herkästi. Ratsastaessa se yrittää aina parhaansa ja on varsin miellyttämishaluinen. Esteillä tamma on parhaimmillaan – varma hyppääjä, joka harvoin kieltää. Vaatimattomat liikkeet ja motivaatio kouluratsastuksen puolelle.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ132110233%
KRJ552343%

Jälkeläiset

26.01.2024 tamma Andean Yemn (i. Drogomys Yemn)

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Priton Zevitsh
budj, esteet, RUS

e. Zofiowka Yemn
budj, esteet, POL

ii. Priton Zenith
budj, kenttä, RUS

ie. Priton Devitsa
budj, esteet, RUS

ei. Priton Yever
budj, esteet, RUS

ee. Anaiska Yemn
budj, koulu, POL