Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Gajeci Yemn

Gajeci Yemn ”Jeci” (rek.nro VH21-090-0031)
ruunikko 164 cm, anglo-trakehner, ori
synt. 10.09.2021, 2-vuotias
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 130 cm

Jeci on luonteeltaan reipas, erittäin uskollinen ja omiin hoitajiinsa kiintyvä hevonen. Kiintyessään Jeci seuraa kuin hai laivaa ja tekee kaiken mitä pyydetään, automaattisesti. Ratsastaessa reipas ja kuumuessaan saattaa heitellä ilopukkeja, etenkin esteillä ja maastossa. Paljon potentiaalia niin esteille kuin kouluunkin, kunhan ratsastajalla riittää kärsivällisyys rauhoitella oria.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.
Kiitos kuvasta AK.

Sukutaulu

i. Skijar Rewa x
x, koulu 

e. Sierra Migaia
anglo-trak, esteet, ITA

ii. Radiskillion Ring
x, esteet, GBR

ie. Adaijana Ree
x, koulu

ei. Maxmilian Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ee. Einfall Gaia
trak, yleis, GER

Jälkeläiset

Jeci on käytettävissä jalostukseen.
Astutuspyynnöt sähköpostiin zack.virtual@gmail.com

24.01.2022 tamma Swinouja Yemn x (e. Shazany HAH)

Kilpailutulokset

Merkitään vain sijoitukset (0/50).