Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Kabir ox

Kabir ox ”Kabir” (rek.nro VH23-003-0253)
musta 154 cm, arabi, ori
synt. 15.07.2023, katso ikä
kasv. Veera R. (VRL-10735), Pyökkipolku FIN
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 80 cm

Kabir on luonteeltaan oman arvonsa tunteva ori. Sopii parhaiten jo melko kokeneelle hoitajalle ja ratsastajalle. Hoitaessa se saattaa isotella ja tosissaan esitellä taitojaan ja johtajuuttaan tammoille. Huonoina päivinään se ei kaipaisi karsinaansa ketään, jolloin hoitajan kannattaa olla varovainen orin kanssa toimiessa. Ratsastaessa Kabir on kuuliaisempi ja nöyrempi. Se kuuntelee herkästi apuja ja ohjeita, mutta kärsivällisyys saattaa olla välillä kortilla. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

Kabir kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Qalb Kabir al Delm
ox, koulu, GER

e. Kifah al Qismat
ox, koulu

ii. Tawahaj Kabir
ox, koulu

ie. Ariyya el-Salih
ox, koulu 
KTK-I

ei. Harr Shabt
ox, yleis, UAE
VIP MVA Fn, KTK-I

ee. Kiana
ox, koulu
KTK-II