Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Kalifat Yemn

Kalifat Yemn ”Kalifa” (rek.nro VH23-021-0348)
rautiaankimo 167 cm, trakehner, tamma 
synt. 27.11.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Kalifa on luonteeltaan herkkä ja melko tammamainen tamma. Kalifa tuntee hyvin oman arvonsa ja näyttää herkästi mieltään. Sopii parhaiten kokeneille hoitajille ja ratsastajille. Karsina on Kalifan koti, eikä sinne kannata uusien ihmisten tunkea. Ratsastaessa Kalifa on melko herkkäapuinen ja laittaa heti shown päälle, jos ratsastajan ratsastustyyli ei miellytä. Hyvinä päivinään Kalifa on innokas ja ketterä hyppääjä, huonoina päivinä kieltää herkästi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Kalifa kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Aserdahl
trak, koulu, GER

e. Betty v. Deserect
trak, esteet, GER

ii. Rashidas
trak, koulu, GER

ie. Famirah
trak, kenttä, GER

ei. Blumenschein
trak, esteet, GER

ee. Sommernact
trak, esteet, GER