Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Kdefaaza al Wim ox

Kdefaaza al Wim ox ”Kessa” (rek.nro VH23-003-0246)
punaruunikko 148 cm, arabi, tamma
synt. 21.06.2023, katso ikä
kasv. meea (VRL-09844), Winmour Manor USA
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 80 cm

Kessa on luonteeltaan hieman vaativahko ja tammamainen. Se ei siedä lähelleen etenkään vieraita hevosia. Saattaa aluksi kokeilla ratsastajaansa. Kauniit askeleet ja toimii herkän ratsastajan alla hienosti. Esteillä kuuma ja kieltää paljon. Maastoon ei kannata mennä yksin, sillä yksin näkee kaiken maailman mörköjä. Ryhmässä toimii hyvin.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Kessa kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Faaz al Najya
ox, koulu, SPA

e. Khaluna
ox, western, USA

ii. Ramzess
ox, askellaji, USA

ie. Bint Fahime
ox, askellaji

ei. Pilgrim
ox, western, USA

ee. Khalilah
ox, western, USA