Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Kiadra Voshuelneja

Kiadra Voshuelneja ”Kiadra” (rek.nro VH23-020-0065)
mustankimo 151 cm, tersk, tamma
synt. 19.03.2023, katso ikä
kasv. Sergei Rostopnin RUS
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 80 cm

Kiadra on luonteeltaan rauhallinen ja kaikkien käsissä oleva tamma. Hoitaessa seisoo lähinnä nätisti paikallaan. Koulussa on jo niin harjaantunut, että tuntuu jo lähes automaatilta. Maastossa saattaa hieman säpsyä ja tempo on vähän kovempi. Esteistä ei pahemmin pidä, säikkyy erikoisesteitä ja kieltää heti, jossei askeleet osu kohdalleen.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ385520%
KRJ244912%

Jälkeläiset

31.01.2024 tamma Nazca Yemn (i. Zolotoi)

Sukutaulu

evm-suku

i. Kutsenko
tersk, koulu, RUS

e. Menshova
tersk, koulu, RUS

ii. ASR Friske 
tersk, koulu, RUS

ie. Poroshina
tersk, koulu, RUS

ei. Piter FM
tersk, koulu, RUS

ee. Dolinrova
tersk, esteet, RUS