Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Kikorze Yemn x

Kikorze Yemn x ”Kiko” (rek.nro VH22-034-0008)
ruunikko 157 cm, angloarabi, ori
synt. 08.02.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Kiko on luonteeltaan vähän orimainen jekkuilija, mutta kuuliainen ratsu. Kiko on lähinnä hieman kokeneemman ratsastajan suosikki. Kokeilee aluksi tarkkaan ratsastajaansa ja vaatii aika herkät avut. Näyttää kyllä ratsastajalle, jossei meno miellytä. Toimii etenkin esteillä kuin unelma ja omaa mainion hyppytyylin. Varma hyppääjä, maastossa hieman säpsy.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

Kiko kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Cypres NIO x
x, koulu, GER

e. Jewelclaw
x, esteet

ii. Tasmaul NIO x
x, koulu, GER

ie. Comancha NIO x
x, koulu, GER

ei. Gnoik ox
ox, laukat

ee. Desire Nancy xx
xx, esteet